Wat moet een mens nog meer.

“Ik kwam als kind al met mijn opa op de fiets naar Emmahaven en de Paal gereden om te genieten van het uitzicht. Toen was dat nog gewoon in de scheepswerf van het haventje, nu zitten we boven op de Deltadijk. En nu kan je er ook nog lekker eten en drinken, in een prachtige setting en met dat geweldige uitzicht op de Schelde en 't Schor (aka Verdronken Land van Saeftinghe voor de niet-locals). Wat moet een mens nog meer ?”

Jon, Facebook

 

Winnaar 2017.

“Gepassioneerde doorzetters. Innovatief en klantgericht. Om die reden mogen Danny en Christien Buijsrogge van Paviljoen 't Schor in Paal zich de markantste Zeeuwse horeca-ondernemers van 2016/2017 noemen.”

PZC

 

De locatie is schitterend.

“Dit ruime strandpaviljoen in loungestijl is ook hartje winter als enige strandtent in deze omgeving alle dagen van de week geopend vanaf 11 uur. Dat is al een grote plus. Garnalenkroketjes met frites en salade gegeten. De kroketten waren uitstekend, de portie huisgemaakte frites royaal. Bij mijn tafelgenoten viel de dagsoep, snert, ook goed in de smaak. Deze werd geserveerd met een mandje met stokbrood. De locatie is schitterend. Hier kom je helemaal tot rust en ook in de winter geeft het je een vakantiegevoel. Enige minpuntje was dat de bediening nogal gereserveerd reageerde op het verzoek om een glas water. Wij hadden alle drie al thee, koffie en eten besteld, dus ik vind dit dan wel kunnen. Er werd ook aan voldaan, al kwam het wel in een klein glaasje.”

Jacqueline, Iens

 

 

Prima bediening.

"Een jaar geleden gegeten in Paviljoen 't Schor. Bediening prima, het eten prima, behalve de friet, die was echt niet goed. Gebeld met patron, die vertelde me dat het ging verbeteren, "kom om een gratis consumptie", dit hebben wij (4 personen) niet gedaan. In juni en augustus 2016 weer wezen eten nou, nou, alles maar dan ook alles een dikke proficiat! Vriendelijke bediening, goed vlees, vis, mosselen en een grote schaal met goede, heerlijke friet voor een goede prijs. Een dikke 10 en een kus van de betrokkene! Chapeau, blijf zo door gaan!"

Peter, eet.nu

 

Niks was teveel.

“Wel, als ze hier in België nog maar een klein beetje van het enthousiasme van daar zouden overnemen dan zou het al pakken aangenamer zijn ....heel behulpzame obers, vriendelijk, lekker eten en een fantastisch uitzicht, wij hebben althans genoten! Doe zo verder team!"

Gina, Tripadvisor

 

Prachtige uitzicht.

“Paviljoen 't Schor is gelegen in Graauw (Paal) en biedt uitzicht over de Westerschelde. Ervaar wat Oost-Zeeuws-Vlaanderen je te bieden heeft. De vergezichten, de natuur, het water, de producten van het land én uit de zee. Geniet van de weelderige rust. Bij Paviljoen ’t Schor kun je terecht voor veel.”

VVV Zeeland